Cornuri surpriza

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 27 Iun 2010 | 1400 vizualizari

 

daca azi a fost ziua painicilor si a chiflelor, am strecurat si cate un cornulet surpriza, tot pentru doru, insa va servesc si pe voi cu mare drag

 

INGREDIENTE

pt cornuri:

  • 200 gr faina
  • 100 ml lapte
  • 1 ou
  • cateva picaturi de ulei
  • sare
  • 5 gr drojdie

pt umplutura surpriza:

  • carnati
  • smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri surpriza:

Pregatim aluatul ca la chifle cu branza

Dupa ce am pregatit aluatul si l-am lasat la dospit, taiem 2-3 bucati de coca, pe care le intindem cu mana sub forma de dreptunghi, apoi ungem cu smantana si punem cate o bucatica de carnat in mijloc, dupa care incercam sa aducem jumatate din dreptungi peste carnat.

Le punem in tava unsa cu ulei si le mai lasam  30 de minute la dospit dupa care le punem la copt la foc mediu.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cornuri surpriza 39221
retete culinare - Cornuri surpriza 39222
retete culinare - Cornuri surpriza 39223
retete culinare - Cornuri surpriza 39224
retete culinare - Cornuri surpriza 39225
retete culinare - Cornuri surpriza 39226
retete culinare - Cornuri surpriza 39227

COMENTARII (18)

Dana Cristea - pusikmea 1

28.06.2010, 13:10

cum sa nu adina, se poate

nadina73 1

29.06.2010, 12:27

danuta mai ai sau le-a mancat doru toate?si ne amagesti cu pozele

Dana Cristea - pusikmea 1

29.06.2010, 14:06

nu mai sunt de mult nadina

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pogacele cu cascaval

de Rocsi 9

Pogacele cu...

ieri la 22:28

Fursecuri umplute cu nuca de cocos

de nadea68 5

Fursecuri umplute...

ieri la 21:55

Ciuperci umplute cu praz si mozzarella

de GeorgiG 4

Ciuperci umplute...

ieri la 20:59