Coronita cu carne

de ianculubita in Porc, 20 Feb 2012 | 2956 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc(acela micut si lung,stiti voi care)
  • 1 ceasca ulei
  • sare,piper,cimbru,boia
  • 4 ciupercute
  • 4 catei de usturoi
  • 4 rosii cherry sau 2taiate
  • 4 linguri vin alb
  • malai
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coronita cu carne:

Muschiuletul taiat julienne, se pune intr-un castron, condimentat din belsug, adaugat uleiul, amestecat, se acopera cu o folie alimentara si se da la frigider pana a doua zi; intr-o tigaie se rastoarna carnea cu tot cu ulei, se lasa la calit cu capac 15-20 min, se adauga ciupercile taiate jumatati sau sferturi, usturoiul taiat, rosiile si se mai lasa 15-20 minute; cand este gata se adauga si vinul si se lasa cu capac10min fara foc;

In acest timp se pregateste mamaliga si suportul; intr-un castron mare, pui un castron mic cu gura in jos, ungi cu ulei marginea castronului mare si mic, pui cu lingura mamaliga in jurul castronului mic, o nivelezi, pui o farfurie mare deasupra, rastorni, scoti castronul mic, iar in interior pui carnea; se serveste cu muraturi;

Cred ca v-am ametit cu castroanele dar va garantez ca se merita; in mijloc se poate pune si ficatei sau carne de pui; secretul este condimentatul din belsug si tinutul la frigider o zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coronita cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

mirela0911 1

20.02.2012, 21:00

Ce minunatie

ianculubita 1

20.02.2012, 21:16

Va garantez si gustul,chiar daca la prima vedere pare o banala friptura;totul e sa nu va grabiti si s-o lasati 24de ore la frigider

irena 1

22.02.2012, 18:09

Foarte bun si frumos prezentat!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de purcelus la tava