Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Aromata
Am mixat bine ouale, zaharul, zaharul vanilat si praful de copt, am adaugat uleiul, apoi lingura de scortisoara si faina. Am taiat merele feliute subtiri, iar bananele le-am zdrobit cu furculita, apoi le-am adaugat compozitiei impreuna cu nucile. Am amestecat bine, apoi am turnat compozitia intr-o tava tapeteta cu ulei si faina. Am copt la foc potrivit, iar cand a fost coapta bine am rasturnat-o pe o farfurie intinsa si am uns-o cu crema de ciocolata (crema am intins-o pe coronita calda pt a se topi si unge bine) si am ras niste nuca deasupra
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult