Coronita de branza cu zmeura

de laura_n in Prajituri, 26 Iul 2012 | 2789 vizualizari

 

Branza cu zmeura proaspata = combinatie delicioasa! Va propun un desert (inventat pe parcurs) dar care a iesit o deliciosenie!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi placinta
  • 500 gr branza de vaci (eu am folosit si urda)
  • 250 gr zahar brut
  • 1 cutiuta lapte condensat
  • 100 gr gris
  • 2 oua
  • 300 gr zmeura proaspata
  • 1 cubulet unt
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coronita de branza cu zmeura:

Se ia o forma de copt, se unge cu putin unt, se tapeteaza cu faina.

Branza de vaci si urda se bat bine cu zaharul. Se adauga ouale si grisul, apoi se subtiaza cu laptele condensat.

In forma de copt, se intind foile de placinta si se ung cu putin unt; se toarna compozitia de branza. Deasupra se asaza zmeurica spalata.

Se da la cuptor pentru vreo 50 min.

Se scoate de la cuptor si se presara zahar vanilat (nu pudra, din acela mai granulat putin).

Nu va spun cum miroase si ce gust bun are combinatia de branza cu zmeura...

Daca ti-a placut reteta noastra "Coronita de branza cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

mena29 1

27.07.2012, 16:53

Angelina_Elena 1

17.08.2012, 23:07

cum de am pierdut o asa bunatate?? ...oricum arata super,si stiu ca este un desert extrem de delicios

laura_n 1

18.08.2012, 08:25

multumesc Elena

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert cu zmeura, ciocolata si lamaie