Coronita de porc cu cartofi la cuptor

de nico15 in Porc, 24 Noi 2010 | 9690 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1-1,5 kg cotlet de porc
  • 1 kg cartofi
  • 2 capatani de usturoi
  • 1- 2 legaturi de ceapa verde
  • 50-70 grame de boia dulce
  • 2 cani de vin rosu(1 pt marinata, 1 in tava)
  • 50 ml miere
  • 1 lamaie,
  • piper boabe,
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coronita de porc cu cartofi la cuptor:

Carnea se pune la marinata: 1 capatana de usturoi, 1 legatura ceapa verde, piper boabe, sare, 1-2 linguri de ulei de masline, zeama de la o lamaie mai mare, 1 cana de vin rosu, piper boabe, 50 ml de miere, carnea se unge cu amestecul rezultat se pune in punga speciala si se da la frigider pana a doua zi.

A doua zi se scoate carnea, se taie cotletul pana aproape de os si se aranjeaza sub forma de coronita in tava, se curata si se zdrobeste usturoiul, pasta rezultata se unge carnea cu ea, se adauga cana de vin rosu se sareaza si pipereaza si se da la cuptor.

Se spala, curata si taie cartofii se adauga ceapa verde se sareaza se adauga boia, se pune ulei si se va completa cu apa, si se da la cuptor.

Carnea se lasa 30-40 de minute dupa care se incearca, se unge carnea cu sos-ul din tava, si aceasta operatiune se repeta de doua-trei ori, carnea trebuie sa fie facuta bine, dupa verificare se introduce din nou in cuptor si se mai lasa la facut, este in functie de aragazul fiecarei persoane. Se verifica si cartofii sa fie facuti.

Aceasta este coronita noastra de porc cu garnitura de cartofi la cuptor.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Coronita de porc cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

kamy 1

25.11.2010, 16:19

ioi ce-mi placesi asta-i pe gustul meu 5f

Bucataras Medi 1

25.11.2010, 18:30

frumoasa si gustoasa..................

Bya Ralu 1

12.02.2013, 17:44

ceva bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ceafă la cuptor cu cartofi şi usturoi