Cosite cu rahat, nuci si stafide

de leoflori in Prajituri, 5 Iun 2009 | 28013 vizualizari

COMENTARII (15)

ala_oancea 1

05.06.2009, 13:45

Ce frumoase sunt cositele ! Si aluatul imi place cum a iesit. Trebuie incercat neaparat !

leoflori 1

05.06.2009, 22:48

aluatul este incredibil de pufos, unde pui ca nici nu trebuie framantat. "secretul" este praful de budinca adaugat in aluat.

leoflori 1

05.11.2009, 09:58

Julia, este un aluat pufos iar combinatia umpluturii o poti face dupa preferinte. incearca reteta,merita! mai ales ca nu framanti la greu ca la cozonac.

Michelle 1

05.11.2009, 10:50

Miha 1

05.11.2009, 10:53

Floriiiiii...ce faci draga? Pe unde mai esti?

Miha 1

10.11.2009, 17:17

Flori, daca-ti trebe curaj scot imediat sticla de coniac!

leoflori 1

10.11.2009, 18:49

stiu Miha, treaba cu,,, "coneacul", cel mai tare motto de blog. adevarul e ca ma incearca o lene.....

elysa_rose 1

03.11.2011, 13:39

buna flori, am incercat sa fac reteta ta si nu am reusit sa fac pana la urma aluatul .Sunt incepatoare si doresti sa ma ajuti sa o fac din nou .

babi5 1

03.09.2013, 19:14

carmen23 1

15.11.2013, 10:46

si cu praful de budink ce facem,k nu ati specificat?

diaconta 1

15.11.2013, 11:00

Carmen23,praful de budinca probabil se pune in aluat daca scrie ca se pun toate ingredientele cu exceptia untului.
Zi frumoasa

carmen23 1

18.11.2013, 09:49

eu nu mai pun budink ,pt ca nu prea sunt lamurita cu ea,plus de asta nu zice daca o preaparam budink sau punem pur si simplu praful asa ,sper sa-mi iasa si fara ea ...vedem la sfarsit...

carmen23 1

23.11.2013, 11:35

au iesit super!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciambella cu crema de lamaie