Costita de miel cu cartofi - a la Nigella

de mihaelar63 in Oaie, 25 Iul 2014 | 3760 vizualizari

 

Mi-a lasat gura apa cand am vazut reteta aceasta preparata de Nigella Lawson . Cum aveam miel de neam bun -Suffollk :D cu carne delicioasa am trecut la treaba .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg costita miel
  • 1 kg cartofi [ nu foarte mari ]
  • 100 ml ulei
  • 1 ceapa
  • 1 ardei mare rosu
  • 2 tije de telina
  • fulgi de chilli
  • menta marocana uscata
  • sare
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costita de miel cu cartofi - a la Nigella:

Spalati si portionati costita de miel .

Puneti la fiert cu un pahar de apa si putin ulei  costita , ceapa tocata marunt , menta si chili . Sarati .

Fierbeti carnea inabusit la foc mic sub capac .

In acelasi timp puneti la fiert in apa sarata  cartofii  in coaja .

Cand sunt fierti se scurg, se curata si se prajesc taiati in jumatate intr-o tigaie cu putin ulei .

Verificati daca costita este fiarta , adugati telina tocata, ardeiul cubulete  si ridicati capacul ca lichidul in exces sa sa se evapore .

Serviti costita rumena cu cartofi aurii  si mult patrunjel verde .

TIPS-URI

1

Vinul indicat sa insoteasca mielul este unul alb demi-sec si rece .

Daca ti-a placut reteta noastra "Costita de miel cu cartofi - a la Nigella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Sylvia 1

25.07.2014, 18:01

ce harnicuta ai fost superbe retete

MOKUSKA 1

25.07.2014, 21:06

minunata reteta

Rocsi 1

25.07.2014, 21:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Costiţe de miel la cuptor cu vin roşu şi mentă