Costita de porc cu rosii, la cuptor

de Constelatialeu in Porc, 1 Mar 2015 | 6009 vizualizari

 

Mai zic...nu mai zic...ceva ca`coasta.....

 

INGREDIENTE

  • cca 1,1oo kg coastita de porc proaspata
  • 400 g rosii decojite conservate
  • 1 capatana usturoi
  • 1/2 lingurita boia iute
  • condimente Kotanyi
  • 2 linguri de sos de soia Inedit
  • 1 lingura ulei masline
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costita de porc cu rosii, la cuptor:

Intr-un castron punem condimentele Kotanyi, boiaua iute, usturoiul curatat si zdrobit, uleiul de masline, amestecam. Bucata de costita o crestam pe partea fara os si o tavalim prin condimente, o lasam sa se linisteasca cca 2 ore. Dupa 2 ore, luam un vas de yena, asezam bucata de costita, adaugam peste costita sosul de soia si o cescuta cu apa. Dam vasul la cuptorul preincalzit, la foc mediu pentru cca 2 ore. Din cand in cand mai intoarcem costita de pe o parte pa alta. Dupa doua ore scoatem vasul din cuptor si adaugam rosiile taiate mai marunt. Mai lasam la cuptor cca 30 minute

Se poate servi cu orice fel de garnitura, am servit cu piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Costita de porc cu rosii, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc la cuptor (Reteta Video)