Costita moldoveneasca sau cotlet moldovenesc

de anisoara in Porc, 31 Dec 2009 | 7261 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 GR.DE CARNE DE PORC - COSTITA DE PE SPATE
  • MAIONEZA -100 GR
  • CONDIMENTE -MUSTAR
  • PIPER NEGRU 
  • USTUROI
  • SARE

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costita moldoveneasca sau cotlet moldovenesc:

Se cumpara carnea- costita  taiata de a gata, pentru a fi prajita pe gratar, sau o pregatim noi, asa cum este aratata in fotografia de mai jos. se bate pe un fund de lemn cu un ciocan de lemn  toate bucatile, li se da forma ovala , se ung toate bucatile cu maioneza  ( la dorinta) pe o parte si alta si se pun la maritnat pe o ora.

Dupa aceia , fiecare bucata se sareaza , se pipereaza, se unge cu mustar ,daca dorim se adauga ceapa prajita-caramelizata  in tigaie . Se inroleaza fiecare bucata in parte si se coc la un gratar bine incins, sau intr-o tigaie cu dungi in ea sub pres.

Se servesc la masa cu placinte clade si legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Costita moldoveneasca sau cotlet moldovenesc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

anisoara 1

01.01.2010, 18:57

O mincare facuta la gratar este pe placul tuturor. Multumesc si va doresc Pofta buna la toti!

rivka 1

01.01.2010, 21:07

hmmmmfoarte frumos...si cu placintele acelea...interesant mi s-a facut dintr-o data ffff pofta!

anisoara 1

01.01.2010, 21:39

Pofta buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Clisa fripta si pita picurata