Costite cu cartofi la cuptor

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 1 Iun 2010 | 12991 vizualizari

 

au fost grozave,merita sa le incercati

 

INGREDIENTE

  • 600 g costita  condimentata
  • 1,5 kg cartofi
  • 5 dinti de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 canita de apa
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 50 -100 ml vin alb
  • patrunjel verde
  • boia de ardei dulce(picant)
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costite cu cartofi la cuptor:

Se taie costita bucati .

Cartofii se curata de coaja si se taie in 4

Usturoiul se curata si se piseaza apoi se amesteca cu sare ,pasta de tomate si vin.

Se unge un vas cu unt apoi se pun costitele cate una si cate 2 bucati de cartofi si iar costita si iar cartofi. Ceapa se curata si se taie feliute apoi se pune intre bucatile de costita si cartofi ,dupa care se pune usturoiul cu pasta de tomate si vinul si o canita de apa

Se da la cuptor 1 ora si 15 minute le-am lasat eu la 160 grade

Cad le scoatem din cuptor presaram patrunjel verde si boia de ardei dulce(picant)

Daca ti-a placut reteta noastra "Costite cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

nadina73 1

04.06.2010, 00:34

ana vino pana ajungi se fac si costitele si pun vinu la rece nu?ce zici ?

giuliana 1

22.10.2010, 18:08

astazi am facut si eu reteta ta foarte buna

nadina73 1

23.10.2010, 02:11

ma bucurl ca va placut

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Friptura preparata la Dry Cooker cu cartofi pai