Costite cu varza acra

de Sidy in Porc, 10 Mar 2012 | 1191 vizualizari

 

Fiindcă cu totii avem varza acră la butoi si pun pariu ca este cam multa si nu prea stiti ce să mai faceti cu ea ,vin cu următoarea propunere fiindcă, hai să recunoaștem că ne-am cam săturat si de sarmale.Noua ne-a placut mult de tot...

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg varza murata
  • 1 kg coaste de porc
  • 1 ceapa mare
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • piper mozaic
  • marar verde
  • cimbru
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costite cu varza acra:

 

Am taiat varza fideluta dupa ce a stat la scurs si desarat. Dacă este prea sărată, o lăsati asa taiata fideluta ,în apă rece în continuare.

 Am calit ceapa tăiata julien in putin ulei si am adăugat pasta de gogosari si coastele tăiate bucăti mai mari si lăsăm cat sa se patrunda un pic, asa cam 15 minute.

Am adaugat varza bine scursa in pumni, peste coastele patrunse.

Am acoperit oala cu un capac, am pus focul potrivit  vreo 50 de minute, o ora, timp in care am mai scuturat cratita din cand in cand.

Gustam varza si asezonam cu piper proaspat macinat , marar si cimbru. Mai lasam 10 minute sa fiarba domol.

Serviti cu smântână daca va place. 

Pofta mare !

 

 

TIPS-URI

1

Cine doreste poate servi cu mamaliguta si ardei iute , linga...

RETETA IN IMAGINI

Costite cu varza acra-0
Costite cu varza acra-1
Costite cu varza acra-2
Costite cu varza acra-3
Costite cu varza acra-4

COMENTARII (13)

VERONICA2607

VERONICA2607 1

11.03.2012, 16:33

delicioso....

Aurelia 07_07

Aurelia 07_07 1

11.03.2012, 19:49

rosa

rosa 1

12.03.2014, 16:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!