Costite de mangalita cu bere la slow cooker Crock Pot

de mihaelar63 in Slow Cooker, 31 Oct 2020 | 1849 vizualizari

 

  Costitele de porc sunt urmatoarele pe lista dintre cele cu care-l poti incanta gastronomic pe iubi:D
 La Crok Pot s-au gatit atat de bine incat se desprindeau de pe os .Rumenirea finala este doar incununarea unui preparat de succes .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg costite de mangalita
  • 1 bere -500 ml
  • 2 frunze dafin
  • 5 catei usturoi
  • 1 lingurita piper boabe
  • 1 crenguta cimbru
  • sare
  • Pentru copt:
  • 1 rosie -sau 2 linguri rosii pasate
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri zeama de lamaie proaspat stoarsa,
  • 2 linguri otet balsamic
  • 1/2 lingurita piper macinat
  • 1/2 lingurita boia dulce de ardei
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costite de mangalita cu bere la slow cooker Crock Pot:

  1.  Costita de mangalita se spala, se portioneaza si se pune la fiert in slow cooker Crock Pot impreuna cu berea, foaile de dafin, piper si crenguta de cimbru .
  2. Completati cu apa pana ajunge la limita superioara .
  3. In 2.5 ore costita era deja patrunsa .
  4. Se scoate costita din zeama si se unge cu un amestec de rosii , mustar , otet balsamic , sare , boia si piper .
  5. Se da 10 minute  tava cu costita la cuptorul setat pe functia grill.
  6. Nu este nevoie de ulei costita  de porc  va elibera suficienta grasime .
  7. Serviti costita cat este calda insotita de salata sau garnitura preferata .
  8. Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Nu este nevoie de ulei costita de porc va elibera suficienta grasime .

2

Culoarea inchisa a costitei este data de otetul balsamic .

Daca ti-a placut reteta noastra "Costite de mangalita cu bere la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole rosie la slow cooker Crock-Pot 4,7 L