Costite de porc cu mamaliguta

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 15 Aug 2010 | 4246 vizualizari

 

hmmmm nu va pot spunce ce succes a avut,super

 

INGREDIENTE

  • costite de porc condimentat sau afumate 600 g
  • 1 ceapa
  • 1 feliuta ardei rosu
  • 1 feliuta ardei verde
  • crema gulas dulce 2-3 linguri(care da un gust fantastic de bun)
  • patrunjel verde
  • 1 linguta amidon
  • 5-6 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • mamaliguta(apa,sare faina de malai)
  • cascaval ras
  • 3 linguri de ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costite de porc cu mamaliguta:

Se toaca ceapa ,ardeiul si se calesc in ulei apoi se pun coastele taiate  si crema gulas dulce  dupa care se pune 1 cana de apa si se lasa sa fiarba la foc potrivit cu capac ,

se mai completeaza cu apa daca scade.

Cand costitele sant fierte se amesteca amidonul cu pasta de tomate si se pune peste costite, se mai lasa 2-3 minute si se pune patrunjel verde tocat dupa care se stinge focul.

Se pune apa la fiert cu putina sare iar cand fierbe apa se pune faina de malai si se amesteca bine,

se lasa sa fiarba bine dupa care se serveste cu costite si cascaval

S-au lins si farfuriile

 

RETETA IN IMAGINI

Costite de porc cu mamaliguta-0
Costite de porc cu mamaliguta-1
Costite de porc cu mamaliguta-2
Costite de porc cu mamaliguta-3
Costite de porc cu mamaliguta-4
Costite de porc cu mamaliguta-5
Costite de porc cu mamaliguta-6
Costite de porc cu mamaliguta-7
Costite de porc cu mamaliguta-8

COMENTARII (21)

jolygina 1

17.08.2010, 23:12

foarte buna ,gustoasa paraca acum simt mirosu

danis 1

18.08.2010, 14:06

La noi se poate manca zilnic mamaliga ,ne place foarte mult si la copii la fel

mihaelar63 1

18.08.2010, 21:55

nu trebuie sa ne spui , parca vad pe toata lumea cu o bucata in mana

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04