Costite de porc glazurate cu cartofi batuti

de Sidy in Porc, 26 Ian 2012 | 2935 vizualizari

 

O reteta delicioasa de coaste de porc glazurate simpla si usor de facut...
Cum afara s-a racit tare , aveam nevoie de o mancare mai consistenta, asa ca m-am apucat de lucru ca de mult aveam eu ideea asta de a face aceste costite...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg coaste de porc
  • 2-3 linguri untura
  • sare
  • piper
  • 2 linguri miere
  • 2 linguri sos de soia
  • putina crema Gulas iute
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costite de porc glazurate cu cartofi batuti:

Portionam coastele si le taiem in felii dupa osul lor.

1-2 linguri untura le punem la topit intr-o cratita.

Coastele taiate le asezonam pe ambele parti si apoi le punem in untura incinsa si le calim bine pe toate partile.

Cand au prins o crusta deasupra adaugam doua cani cu apa sa acopere costitele, le punem pe foc mediu, acoperite si le lasam sa se patrunda bine.

Cand apa a scazut de tot si carnea de pe coaste este moale, mai adaugam o lingura cu untura. Dupa ce s-a topit punem mierea, sosul de soia si pasta Gulas , lasand coastele sa se prajeasca cu crusta aramie deasupra.

Cartofilor facuti piure le mai adaugam putin lapte cald si ii batem bine cu mixerul pina se fac ca si o crema spumoasa.

Servin costitele cu piureul batut si cu muraturi.

Pofta mare !

 

 

RETETA IN IMAGINI

Costite de porc glazurate cu cartofi batuti-0
Costite de porc glazurate cu cartofi batuti-1
Costite de porc glazurate cu cartofi batuti-2
Costite de porc glazurate cu cartofi batuti-3
Costite de porc glazurate cu cartofi batuti-4
Costite de porc glazurate cu cartofi batuti-5

COMENTARII (12)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

26.01.2012, 20:29

elena1988

elena1988 1

27.01.2012, 09:42

vreau si euuuuuuuuuu

jolygina

jolygina 1

29.01.2012, 12:16

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

la 06:05

Cotlet de ton la grătar

de Bunica 6

Cotlet de ton la...

ieri la 20:05

Prăjitură frageda cu mere

de Bunica 6

Prăjitură...

ieri la 19:51

Gustare cu friptură de curcan

Gustare cu...

ieri la 19:24