Costite de porc la gratar cu mujdei de usturoi si iaurt

de iry-gabriela in Porc, 23 Mai 2012 | 6226 vizualizari

 

..........nu ma dau in vant dupa carnea de porc dar la cum a fost preparat va spun sincer se topea in gura de bun ce era!

 

INGREDIENTE

  • cateva bucati de coaste de porc.
  • sare ,piper
  • 1l bere,
  • mujdei de usturoi.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costite de porc la gratar cu mujdei de usturoi si iaurt:

Coastel se spala, dupa care se condimenteaza cu sare si piper dupa care se aseaza pe gratar. Din cand in cand se stropesc cu bere si se intorc pe ambele parti pana se patrud foarte bine. Dupa fiecare intoarcere se stropesc cu bere, dupa care se lasa iar pe gratar, apoi se intorc si se stropesc iar pana se se coc foarte bine.   

Atentie trebuie rabdare si nu se lasa sa se prajeasca deodata, ci doar putin cate putin pana se patrunde toata berea.

Se serveste cu mujdei de usturoi si iaurt.

TIPS-URI

1

berea are rol de a fragezi carnea

Daca ti-a placut reteta noastra "Costite de porc la gratar cu mujdei de usturoi si iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

raluxas 1

24.05.2012, 18:55

ti se face pofta numai citind numele reteti... arata demential si deja vreau si eu sa fac!!

iry-gabriela 1

24.05.2012, 23:23

va tuc pe toate

COSTEO 1

22.04.2013, 23:45

Bun tare!ce bine ca are si usturoi!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Costite cu miere la cuptor