Costite de porc la tigaie

de luminita20_2006 in Porc, 27 Dec 2010 | 7901 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • costite de  porc
  • - 200 ml vin alb
  • -sare, piper
  • -usturoi
  • -coriandru macinat
  • Garnitura
  • cartofi taranesti
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costite de porc la tigaie:

Se pune in tigaia incinsa foarte putin ulei dupa care costita de porc condimentata cu sare si piper coriandru  se toarna vinul si 50  ml  apa dupa care se pune capacul si se lasa la foc mic. Cand carnea este aproape gata se pun 2 catei de usturoi pisati peste carne  si se mai lasa un pic. Se serveste alaturi de carofi taranesti.

 

COMENTARII (6)

lacrimioara 1

27.12.2010, 20:34

ce bine arata

tanyapatap 1

28.12.2010, 18:08

Krystyan Trendy 1

26.11.2013, 16:40

grozave costitele

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D