Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Imi era pofta de mult de costite in stil texan marinate in sosurile lor iuti si apoi rumenite pe gratar asa ca mi-am luat inima in dinti si le-am facut. Au iesit bune, destul de aromate de la marinata, un pic cam grase, dar am ocolit grasimea cu succes si le-am rontait bine :)
Ingredientele de marinata se amesteca bine si cu pasta obtinuta se freaca costitele. Se pun intr-un vas acoperit la frigider si se lasa de pe o zi pe alta.
Cand sunt gata marinate si foamea e mare se pun pe gratar si se lasa la fript.
Se mananca cu mana. Pofta mare !
1
costitele se lasa la marinat cel putin 6 ore pentru ca aromele sa se intrepatrunda si alcoolul sa aiba timp sa fragezeasca carnea
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult