Cosulet cu icre si somon afumat

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 2 Mai 2010 | 7238 vizualizari

COMENTARII (16)

ela 1

02.05.2010, 16:44

bine arata

Bucataras Medi 1

02.05.2010, 17:13

foarte frumos...........dar de unde iau eu aceste cosulete ca pe aici nu am vazut

Miha 1

02.05.2010, 17:26

Medi, le faci din aluat de foietaj. Felicitari Nadina pentru tot ce-ai pregatit, arata foarte bine.

Bucataras Medi 1

02.05.2010, 17:36

multumesc,miha, buna idee...............vazusem la nadina ca ale ei sunt cumparate dar nu m-am gandit la foietaj

madi_marin 1

02.05.2010, 18:53

da, da....arata foarte bine....

nadina73 1

02.05.2010, 19:18

multumesc ela

nadina73 1

02.05.2010, 19:18

medi da intradevar a zis miha din foetaj am pus si reteta

nadina73 1

02.05.2010, 19:19

multumesc mult miha

nadina73 1

02.05.2010, 19:19

mersi mult madi

mariac 1

02.05.2010, 22:01

nadina73 1

03.05.2010, 08:51

Dana Cristea - pusikmea 1

03.05.2010, 09:27

nadina73 1

03.05.2010, 09:32

te-am asteptat

Bunica 1

03.05.2010, 22:27

M-am asezat la masa , pentru un cosulet

nadina73 1

03.05.2010, 23:37

cu placere bunica ,va astept cu mare drag

adry88 1

18.05.2011, 21:52

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Platou taranesc