Cosulete cu crema de branza

de GeorgiG in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2016 | 519 vizualizari

 

Pentru ca mi-a ramas crema de branza de la Rulada aperitiv cu crema de branza, am facut aceste cosulete cu aluat congelat.

 

INGREDIENTE

  • aluat congelat
  • branza proaspata de vaca
  • unt
  • smantana
  • ardei gras rosu
  • masline
  • sunca presata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete cu crema de branza:

Am intins aluatul decongelat pe o planseta.Cu ajutorul unui pahar am taiat discuri, pe care le-am asezat in forme de briose, apasandu-le putin pe margini.Le-am asezat in tava de briose si le-am introdus in cuptorul incins pana s-au rumenit usor.

In timpul coacerii foietajul a crescut.Am decupat partea superioara a fiecarei bucati,exact acolo unde se imprimase forma de briosa,am scos mijlocul, am pus crema de branza si partea superioara decupata peste crema.

Crema se face prin mixarea branzei cu untul si smantana,apoi se adauga ardeiul,sunca si maslinele taiate.

Nu am precizat cantitatile pentru ca se pot adapta in functie de cate cosulete doriti sa faceti.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Cosulete cu crema de branza-0
Cosulete cu crema de branza-1
Cosulete cu crema de branza-2
Cosulete cu crema de branza-3
Cosulete cu crema de branza-4
Cosulete cu crema de branza-5
Cosulete cu crema de branza-6
Cosulete cu crema de branza-7
Cosulete cu crema de branza-8
Cosulete cu crema de branza-9

COMENTARII (14)

GeorgiG 1

04.01.2016, 19:50

Multumesc mult!

reisnaor_2006 1

08.01.2016, 17:49

delicioase

GeorgiG 1

28.01.2016, 23:03

Multumesc !

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04