Cosulete cu crema de branza si somon

de Criss in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2014 | 9447 vizualizari

COMENTARII (24)

Criss 1

04.01.2014, 07:44

Vad ca mi s-a dublat postarea. Rog administratorul sa stearga cealalta postare. Multumesc.

babi5 1

04.01.2014, 07:56

Super arata si prezentarea de nota 20 sunt convinsa ca este si un aperitiv bun

mihaelar63 1

04.01.2014, 08:08

Arata intr-un mare fel Trebuie sa ne straduim cu ocazii festive , nu-i asa ? Si eu de multe ori sunt ,, dezamagita '' de unele gusturi si ma tot intreb ce gaseste lumea asa de deosebit la ele ? De exemplu trufele , doar ca sunt rare ? Eu am concluzionat cva au o aroma subtila de cauciuc ars la gaz

Criss 1

04.01.2014, 08:08

Multumesc babi.

Criss 1

04.01.2014, 08:09

Mihaela, trufe inca n-am gustat. Asa e cum spui tu, insa poate ca nu suntem noi obisnuiti cu fineturile. Sotului meu nu i-a placut somonul nici acesta afumat si nici rondelele de somon.

Geanina87 1

04.01.2014, 09:08

superbe

mihaelar63 1

04.01.2014, 09:18

Mie imi place somonul afumat. Cred ca nu putem trece cu vederea calitatile nutritive ale acestui peste .

Panacris 1

04.01.2014, 09:25

Valclaudia 1

04.01.2014, 09:55

ce bune-s!

madi_marin 1

04.01.2014, 10:08

super bune si elegante!

Rocsi 1

04.01.2014, 10:54

Ce elegante

Alexandra Burz 1

04.01.2014, 11:17

DIANA B 1

04.01.2014, 12:17

Ce idee grozava cu paharele alea , bv bv bv

MotanLaOale 1

04.01.2014, 12:17

simona72 1

04.01.2014, 12:31

Super!!! Sunt si bune si de efect!!

- Andreea - 1

04.01.2014, 12:40

Criss 1

04.01.2014, 13:39

Multumesc mult.

mamaieelena 1

04.01.2014, 14:44

bune

Bya Ralu 1

04.01.2014, 15:18

ce bine arata

Criss 1

04.01.2014, 16:11

Multumesc mult.

laura_n 1

04.01.2014, 16:33

superbe!

diaconta 1

05.01.2014, 20:26

Fain arata

Tuxedo 1

06.01.2014, 03:27

arata foarte frumos!

mady90 1

07.01.2014, 12:08

Am incercat-o eu de revelion pe cea cu cartofi rasi ... si nu este mare scofala! o sa incerc varianta ta cu proxima ocazie!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mini pateuri cu crema de branza si rosii cherry coapte