Cosulete cu salata boeuf

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2010 | 7506 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pt Cosulete:
  • 250 gr faina
  • 150 gr unt
  • 1 galbenus
  • 3 linguri apa
  • sare
  • pt salata boeuf:
  • 2 morcovi
  • 6 cartofi
  • 1 borcan de gogosari in otet
  • 1 borcan de castraveti in otet
  • mazare congelata
  • 5 oua
  • o bucata de carne de porc
  • maioneza facuta in casa
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete cu salata boeuf:

Pregatim cosuletele

Amestecam faina cu sarea, se adauga untul rece taiat cubulete, galbenusul si apa si se framanta bine. Se lasa sa stea la temperatura camerei o ora, dupa care se intinde o foaie, se decupeaza si se intinde in formele unse si tapetate cu faina. Se inteapa la baza cu furculita, se lasa formele in frigider pentru 15 minute, apoi se coc aprox 15-20 de minute.

Pregatim salata:

Se pun la fiert cartofii impreuna cu mazarea, morcovii si carnea. Separat punem ouale la fiert. Cand au fiert toate se taie cubulete mici. Se taie gogosarii si castravetii in cubulete mici si se lasa la scurs. Ingredientele tocate se amesteca apoi cu maioneza.

In cosuletele formate punem salata beouf. Aceste cosulete inlocuiesc painea si au un efect deosebit ( imi pare rau ca nu am facut poze cum trebuie insa le-am facut pt botezul nepotelului meu si numai de poze n-am mai avut timp :( )

 

COMENTARII (15)

La Ancuta 1

03.12.2010, 09:26

Dana Cristea - pusikmea 1

03.12.2010, 10:07

Da kamy, de briose, sau orice fel de forma micuta, eu am avut de briosa si inimioarepostavaru

elena1988 1

04.03.2011, 15:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04