Cosulete de linte cu guacamole

de camelia75 in Mancaruri de post, 9 Apr 2013 | 2094 vizualizari

 

Am gasit pe blogul Laurei Adamache aceasta reteta si sincer nu am rezistat tentatiei de a o incerca!Va asigur ca gustul este divin.Multumesc Laura!

 

INGREDIENTE

Ingrediente pentru cosulete

  • 1 conserva mica de linte Bonduelle
  • 1 galbenus
  • 50 gr parmezan ras
  • 30 gr pesmet

Ingrediente guacamole

  • 3 avocado copti
  • 1/2 ceapa verde
  • 1 lingura ulei de masline
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • In reteta originala - 1 ardei mic iute rosu mixat in crema (eu nu am folosit pentru ca nu ne place iute)
  • sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete de linte cu guacamole:

Mod de preparare cosulete
Spalam lintea sub jet de apa rece,apoi o lasam la scurs.
Amestecam lintea cu galbenusul,parmezanul si pesmetul cu grija pentru a nu sfarama lintea.
Puneti 2 linguri de compozitie in forme briose tapetate cu hartie de copt si cu mana presati bine pentru a lua forma unui cosulet.Dam la cuptorulpreincalzit la 180 gr timp de 20 minute.

Mod de preparare crema

Mixam avocado cu sucul de lamaie si uleiul de masline pana se omogenizeaza bine.La final eu am adaugat ceapa taiata foarte fin si sarea.Cu posul am umplut cosulete(bine racite) si le-am decorat cu ardei iute.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cosulete de linte cu guacamole 217798
retete culinare - Cosulete de linte cu guacamole 217799
retete culinare - Cosulete de linte cu guacamole 217800
retete culinare - Cosulete de linte cu guacamole 217801
retete culinare - Cosulete de linte cu guacamole 217802

COMENTARII (9)

Rocsi 1

09.04.2013, 13:36

Cat de faine

Lau 1

09.04.2013, 13:51

fain

simona72 1

09.04.2013, 18:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21