Cosulete de Paste

de Lorra in Aperitive / Garnituri, 19 Apr 2014 | 1607 vizualizari

 

Cosulete pline de culoare si veselie pe masa de Paste.
Asa se poate pregati un aperitiv gustos, rapid si haios :)

 

INGREDIENTE

  • 6 rosii potrivite
  • 200 gr. branza telemea
  • 300 gr. smantana
  • ardei gras (manerele cosuletelor)
  • castravete
  • patrunjel
  • morcov (decor floricele)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete de Paste:

Se spala rosiile si se taie cate un capac pe partea superioara, apoi se scoate miezul cu ajutorul unei linguri.

Branza se da prin razatoarea mare si se amesteca cu smantana.

Se umple fiecare rosie cu compozitia de branza, se taie fasii de ardei gras din care se fac manerele cosuletelor, apoi se aseaza frunze de patrunjel si felii de castravete pentru decor.

Tot pentru decor - floricele din morcov.

Paste Fericit !

 

 

RETETA IN IMAGINI

Cosulete de Paste-0
Cosulete de Paste-1
Cosulete de Paste-2
Cosulete de Paste-3

COMENTARII (31)

Lorra 1

20.04.2014, 16:08

Mirela, Cris

Ubulika 1

24.04.2014, 17:24

Lorra 1

24.04.2014, 18:36

Ubilika

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04