Cosulete din carne cu ou ochi

de violeta30 in Mancaruri cu carne, 11 Oct 2014 | 3354 vizualizari

 

Mi-a atras atentia aceasta reteta intr-o revista si am adaptat-o dupa gustul meu. E usor de preparat, de efect si foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de carne tocata foarte fin
  • 2 oua
  • un paharel de apa minerala
  • sare
  • condimente
  • 3 felii de paine inmuiate in lapte
  • un varf de lingurita cu bicarbonat de sodiu
  • patrunjel tocat
  • 2 cepe calite in unt
  • oua in functie de cate cosulete doriti sa pregatiti
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete din carne cu ou ochi:

Se amesteca carnea cu toate ingredientele (cele doua oua, apa minerala, sarea, condimentele, patrunjelul, bicarbonatul, painea inmuiata in lapte) si se lasa putin sa se amestece aromele (cam 15-20 minute). Se pune hartie de copt intr-o tava si se formeaza cu lingura cosulete in care le vom face gauri in centru si punem cate un ou crud. Se introduc in cuptorul incins pana capata o nuanta aurie si sunt coapte (30-40 minute).

Se servesc caldute alaturi de salata si alte garnituri.

Pofta buna ! 

TIPS-URI

1

Se poate pune deasupra oului cate o feliuta de cascaval sau parmezan razuit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete din carne cu ou ochi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gogosari umpluti cu carne