Cote de miel premier

de Sylvia in Mancaruri cu carne, 3 Apr 2010 | 5221 vizualizari

COMENTARII (12)

Dana Cristea - pusikmea 1

03.04.2010, 20:54

ce bn arata

Oana 1

03.04.2010, 21:20

Sylvia 1

04.04.2010, 13:02

Am revenit cu pozele asa cum am promis. Cate o buata de friptura ( ca am facut si un roti de porc) si salata verde este tot ce am mancat aseara. Ne-am rezervat pentru astazi .
Hristos a Inviat !!!!

Oana 1

04.04.2010, 13:36

Excelent arata

Teo 1

04.04.2010, 18:31

grozav de bine arata, mai ales daca mielul a fost si '' premier''!

rivka 1

04.04.2010, 20:13

arata foarte bine totul, sylvia foarte fain ca de obicei

madi_marin 1

04.04.2010, 20:37

Hristos a inviat!.... foarte frumos arata si cred ca este delicios....

Sylvia 1

05.04.2010, 14:11

Adevarat a Inviat ! Ma bucur ca v-a placut reteta, multumescpentru aprecieri.

nadina73 1

05.04.2010, 18:27

nu sant fan miel dar prezentarea e grozava ca de obicei sylvia 5 furculite

Sylvia 1

05.04.2010, 18:50

Nadina iti multumesc esti foarte draguta daca ma lauda asa o gospodica ca si tine ma simt bine . Sa stii ca nici sotul meu nu e fan carne de miel si am facut si un roti de porc pentru el dar a fost tentat si a mancat si i-a placut tare. Asa imbibata in arome si condimente a fost super buna.

Brindusa 1

06.04.2010, 12:01

eu nu mananc miel, dar sotul meu sigur ar savura asa ceva. Te pup Sylvia.

Sylvia 1

06.04.2010, 12:34

Multumesc Brandusa am vazut ca ai avut ajutoare

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel rulata, cu umplutura de spanac