Cotlet cu cașcaval și mere coapte

de CulinaryRainbow in Porc, 5 Apr 2015 | 513 vizualizari

 

Uneori am momente în care nu am răbdare să stau prea mult în bucătărie; cred că tuturor ni se întâmplă. Alteori, chiar vreau un preparat rapid, dar care să arate excelent!

Ceea ce vă propun azi este o combinație inedită de gusturi dar și un preparat care va surprinde în mod plăcut până și cel mai pretențios invitat.

 

INGREDIENTE

  • 3 felii de cotlet de porc fără os
  • 150 g cașcaval
  • o linguriță tahni ( pastă de susan )
  • o lingură de apă
  • rozmarin proaspăt tocat
  • sare și piper după gust
  • trei mere
  • ulei de măsline aromat ( eu l-am pregătit acasă dar se poate și cumpăra )
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet cu cașcaval și mere coapte:

Am bătut ușor carnea. Într-un castron am amestecat pasta de susan cu apa și condimentele, apoi am uns fiecare felie de carne cu sosul obținut. Am feliat cașcavalul, apoi l-am împărțit în mod egal pe fiecare felie de cotlet. Am împăturat colțurile pentru a obține ”plicuri bine sigilate”. Cașcavalul se va topi în interiorul cărnii și își va elibera savoarea.

Merele le-am spălat bine apoi le-am tăiat felii ( nu le-am curățat, arată mai bine așa ). Am încins tigaia grill și am așezat carnea cu ”sigiliul” în jos lăsând-o să se rumenească câte 3 minute pe ambele părți. La fel am copt merele. Am așezat câte un plic de carne și un măr pe fiecare farfurie și am stropit cu uleiul de măsline aromat.

Poftă bună!

 

RETETA IN IMAGINI

Cotlet cu cașcaval și mere coapte-0
Cotlet cu cașcaval și mere coapte-1
Cotlet cu cașcaval și mere coapte-2
Cotlet cu cașcaval și mere coapte-3

COMENTARII (17)

Panacris

Panacris 1

06.04.2015, 09:14

Sim0na

Sim0na 1

06.04.2015, 18:39

Interesanta combinatie

CulinaryRainbow

CulinaryRainbow 1

06.04.2015, 19:27

E delicioasă!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!