Cotlet cu ceapa caramelizata si cartofi copti

de alldaycooking in Mancaruri cu carne, 4 Feb 2012 | 3680 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 gr cotlet cu os (5 bucati)
  • boia dulce
  • nucsoara
  • cimbru
  • rozmarin
  • sare
  • ulei de masline
  • 2 cepe
  •  2 linguri otet balsamic
  • 1 lingurita fructoza
  • cartofi
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet cu ceapa caramelizata si cartofi copti:

Am amestecat condimentele si le-am presarat peste cotletele de porc. Intentionam sa fac cotletele la cuptor, dar in criza de timp am decis sa le prajesc in foarte putin ulei de masline. Am rumenit pe am parti carnea, apoi am asezat-o pe farfurii.

Cepele le-am curatat si le-am taiat destul de grosier. Am pus ceapa sa se prajeasca in putin ulei de masline si am supravegheat sa nu se arda. In momentul cand a inceput sa se coloreze putin, am adaugat foarte putina apa si am amestecat din timp in timp. Cand a scazut apa am adaugat 2 linguri de otet balsamic si am lasat pe foc pana s-a evaporat lichidul. La sfarsit am adaugat fructoza si am amestecat pana cand aceasta s-a caramelizat. Am pus cate putina ceapa caramelizata pe fiecare bucata de cotlet. Cartofii i-am spalat bine si i-am copt in coaja la 250 de grade Celsius. Cand au fost copti, i-am curatat de coaja, i-am taiat in jumatati si am pus cate putin unt pe fiecare cartof.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet cu ceapa caramelizata si cartofi copti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

dentistutza 1

05.02.2012, 12:55

o bunatate!!!

mihaelar63 1

08.02.2012, 22:24

Delicios , am sa incerc si eu ceapa caramelizata

horia 1

11.02.2012, 13:25

arata superb!felicitari!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Placintute umplute