Cotlet de porc aromat cu cartofi la cuptor

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 23 Noi 2010 | 49439 vizualizari

 

Nebunie nu alta,fraged aromat......................gata tac,acuma e post

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati de cotlet porc
  • 250 ml pasta de tomate
  • 1 capatana usturoi
  • sare
  • piper
  • 40 ml ulei de masline
  • 1 canita cu apa
  • 100 ml vin alb
  • 1 kg cartofi
  • 2 linguri untura porc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc aromat cu cartofi la cuptor:

Se unge o tava cu untura de porc(se poate pune mai multa,cine are) Se pun cotletele de porc condimetate cu sare si piper,iar marginile se cresteaza cu cutitul din loc in loc pentru a nu se strange(aduna) de la prajit si a ramane fragede

Se pregateste sosul:

Se piseaza marunt usturoiul se pune putina sare  se amesteca bine, dupa care se pune cate putin din uleiul de masline,va deveni ca si o maioneza. Se amesteca cu pasta de tomate apa si vinul. Se toarna sosul peste carne, sa o acopere bine, se da tava la cuptor 40 minute.

Intre timp se curata cartofii si se pun la fiert taiati in 4 sau 6,  timp de 20 minute,dupa care se scot si se pun peste carne in cuptor amestecand putin cu sosul ,usor sa nu se zdrobeasca. Se mai lasa 20 minute dupa care totul  e gata.Merg perfect cu muratura

Pofta buna,era un miros in toata casa...nebunie

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc aromat cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

BarbatLaCratita 1

25.11.2010, 01:21

parca-i si mai tentant cotletul asta acum, in post.

dakris 1

06.04.2012, 15:28

Hai mai Nadina73 ca asta e ceafa de porc nu cotlet pt mine e si mai buna ... arata grozav!

ionifabio 1

28.12.2012, 14:59

foarte gustos mi-a iesit

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Musaca