Cotlet de porc aromat la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

de Miha in Slow Cooker, 9 Sep 2015 | 10037 vizualizari

 

Desi atunci cand mi-am luat mobila de bucatarie am zis ca blatul va fi liber tot am pus robotul pe care-l folosesc aproape zilnic, espressorul de cafea... De acum il voi avea si pe mister slow cooker Crock-Pot 4,7 L, nu-l mai bag in cutie :))))

 

INGREDIENTE

  • cotlet de porc (cred ca a avut undeva la 500 g)
  • 1 lingura miere
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura sos de soia
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingura boabe de piper
  • 1 lingura boabe coriandru
  • 1 lingura coaja de lamaie uscata
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc aromat la slow cooker Crock-Pot 4,7 L:

Cotletul de porc se curata de grasime, se spala si se sterge cu un prosop de hartie.

Amestecam intr-un vas mierea cu uleiul, sosul de soia si sarea. Cu acest amestec ungem bucata de carne pe toate partile, acoperim cu o bucata de folie si dam la rece pentru vreo 2 ore.

Pe o bucata de hartie de copt sau folie de aluminiu amestecam boabele de piper, coriandru si coaja de lamaie uscata. Tavalim bucata de carne prin amestecul de boabe si o punem in vasul aparatului de gatit Crock Pot.

Am pus capacul peste vasul slow cooker Crock-Pot 4.7 l Digital si am setat programul si timpul - programul High, timp de 7 ore.

Carnea a fost buuuna si frageda de n-am putut sa o feliez decat dupa ce s-a racit.

Pofta buna! ;)

TIPS-URI

1

rece, poate inlocui cu succes mezelurile din comert

2

pentru amatorii de senzatii tari, si la propriu si la figurat :))), se va servi cu tot cu crusta aromata

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc aromat la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Lecso - Tocanita Ungureasca de Ardei la slow cooker Crock-Pot 4,7 L