Cotlet de porc cu cartofi umpluti

de nico15 in Porc, 7 Noi 2010 | 1601 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati cotlet de porc
  • 3-4 cartofi potriviti
  • 2 cubulete de unt
  • 2 stelute de anason
  • sare,
  • cateva bobite de piper Sichuan,
  • salvie(condiment Kotanyi) si putina boia
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • 100 gr de parmezan
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu cartofi umpluti:

 

Se iau bucatile de cotlet se sareaza si se condimenteaza cu boia pe ambele parti, dupa care se aseaza pe gratar, deasupra se pun cubuletele de unt pe care se aseaza bobitele de piper Sichuan, stelutele de anason si se adauga salvia(condiment Kotanyi), dupa ce este facut pe o parte se intoarce si pe cealalta parte, se iau stelutele de anason si se continua frigerea.

Separat se iau 3-4 cartofi, se spala bine si se pun la fiert in coaja, cand sunt cam trei sferturi facuti, se scot si se dau intr-un jet de apa rece cat sa putem sa decojim un pic si scoatem din cartof o parte din miez.

Ceapa se taie marunt la fel si usturoiul se calesc intr-un strop de ulei dupa care se scot si se umplu cartofii, se ia o folie de staniol, se fac ca niste barcute in care se aseaza fiecare cartof se adauga: un pic de ulei de masline si se stropeste cu putin vin alb, se pun stelutele de anason si se presara si rozmarin se inchide staniol-ul si se pun cartofii pe grill-ul de la cuptor lasandu-se aproximativ 15 minute.

Preparatul se serveste cald cu o salata de muraturi, de preferat gogosari.

Pofta Buna.

 

RETETA IN IMAGINI

Cotlet de porc cu cartofi umpluti-0
Cotlet de porc cu cartofi umpluti-1
Cotlet de porc cu cartofi umpluti-2
Cotlet de porc cu cartofi umpluti-3
Cotlet de porc cu cartofi umpluti-4
Cotlet de porc cu cartofi umpluti-5

COMENTARII (4)

Bunica

Bunica 1

07.11.2010, 10:15

Si eu si eu ! Sunt delicioase !

nico15

nico15 1

07.11.2010, 13:31

Gata va astepttttttttttttttttttt

vanilla

vanilla 1

09.11.2010, 17:57

tulai doamne bine arata!!! nico unde te-ai ascuns pana acumma???

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!