Cotlet de porc cu cimbrisor si varza de bruxelles

de mihaelar63 in Porc, 1 Feb 2010 | 3893 vizualizari

 

daca mi-am luat cimbrisor , trebuie sa fac ceva cu el !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 buc cotlet porc [aprox.1.2 kg]
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei mic
  • 1 lingura pasta rosii
  • 1 lingura faina alba
  • 3 linguri smantana
  • cimbrisor verde
  • sare
  • piper
  • boia
  • 100 ml ulei
  •  400gr varza de bruxelles[ congelata]
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu cimbrisor si varza de bruxelles:

  1. cotletul se spala si se impaneaza cu felii de morcov . se prajeste bine in ulei pe toate partile , pana face crusta ,
  2. se adauga ceapa , usturoiul , ardeiul si restul de morcov si se prajesc impreuna . se pune si pasta de rosii , boiaua , si faina , se prajesc cam 1 min si se complecteaza cu apa sa acopere carnea.
  3. se fierbe la foc mic cam 40 min.din cand in cand amestecati si puneti putina apa daca e necesar .
  4. verificati daca carnea e fiarta si adaugati varzutele, piperul . cimbrisorul si smantana .
  5. serviti cu garnitura de orez sau cartofi piure .
 

TIPS-URI

1

carnea prajita la inceputul prepararii va ramanea suculenta in interior .

RETETA IN IMAGINI

Cotlet de porc cu cimbrisor si varza de bruxelles-0
Cotlet de porc cu cimbrisor si varza de bruxelles-1
Cotlet de porc cu cimbrisor si varza de bruxelles-2
Cotlet de porc cu cimbrisor si varza de bruxelles-3
Cotlet de porc cu cimbrisor si varza de bruxelles-4
Cotlet de porc cu cimbrisor si varza de bruxelles-5
Cotlet de porc cu cimbrisor si varza de bruxelles-6

COMENTARII (4)

mihaelar63

mihaelar63 1

02.02.2010, 00:21

, am incarcat foarte greu imaginile , vorba lui Andrei ,, merge netu' ca fanu' ''. si aici tot asa varza proaspata este foarte ,, obosita ''
daca crezi ca merge alta imagine mai bine ca principala sa ma atentionezi .

Teo

Teo 1

03.02.2010, 22:02

lasa-ma mai incet cu bunatatile .caci nu rezist si permanent incerc!

mihaelar63

mihaelar63 1

03.02.2010, 22:55

ca bine zici teo si eu sunt o victima pe altarul bucatariei [ aici ar trebui sa existe emoticoane cu niste baloane ce se tot umfla]
oricum in seara asta am savarsit un sacrilegiu , am mancat cartofi prajiti cu mujdei si drept salata : o bere .

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura cu crema de lamaie
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!