Cotlet de porc cu legume la cuptor

de Constelatialeu in Porc, 21 Sep 2014 | 9345 vizualizari

 

alta idee n-am avut...daca voi aveti dati de veste.....E treaba cu mica , mare si potrivit.....

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati cotlet cu os cca 740 g
  • 1 vanata mica
  • 1 morcov mare
  • 3 cartofi albi mari
  • 3 cepe rosii potrivite
  • 4 ardei capia mici
  • 4 rosii mari foarte coapte
  • 2 capatani de usturoi
  • 100 g telina
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • marar sau patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu legume la cuptor:

Mai intai ne ocupam de legume le curatam,le taiem  dupa cum urmeaza :telina in cubulete potrivite,ceapa solzisor,vanata in cubulete,ardeiul julien dar mai mare,morcovul rondele.usturoiul in jumatati,cartofii cuburi mai mari,iar rosiile le curatam de coaja si le taiem marunt.Luam cotletele le spalam si stergem cu un servet,apoi le saram si piperam pe ambele parti.Incingem ulei intr-o tigaie si rumenim cotletele pe ambele parti.In acelasi ulei punem telina,ceapa,ardeiul,morcovul si vanata,punem sare si piper,amestecam si punem un capac peste tigaie ,cca 10 min,apoi luam capacul si mai lasam la calit cca 20 min.Scoatem legumele le asezam intr-un vas ce va mege la cuptor.In aceiasi tigaie punem cartofii si usturoiul si asezam capacul pentru 10 min,apoi scoatem capacul si adauga, rosiile,lasam cca 15 min si dupa aia turnam totul in vasul in care am pus primele legume,amestecam totul,asezam cotletele deasupra si dam vasul la cuptor pentru cca 2 ore la foc mic.Cand este gata presaram marar tocat sau patrunjel,dupa preferinta

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Varza cu carne de porc