Cotlet de porc cu legume la cuptor

de mirela0911 in Porc, 12 Iul 2015 | 7326 vizualizari

 

O "leguma" intre legume! :D

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati cotlet de porc fara os
  • 30 ml ulei
  • 1 morcov
  • 1/4 de telina
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa alba
  • 3-5 catei de usturoi
  • 1/4 de dovlecel
  • 2 rosii
  • sare, piper
  • 1 cana supa de legume
  • 50 ml bulion
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu legume la cuptor:

Cotletul se spala si se sterge cu prosoape absorbante. Se condimenteaza cu sare si piper. Se aseaza intr-un vas de yena se aseaza bucatile de carne.

Legumele se curata si se spala. Morcovul se taie rondele, telina si pastarnacul cubulete, ceapa se taie solzisori, dovlecelul se taie cubulete cu tot cu coaja. Cateii de usturoiul se curata si se lasa intregi. Toate legumele se aseaza peste carne, se condimenteaza din nou cu sare si piper, se stropeste totul cu ulei si se toarna apa. Se acopera vasul cu folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 30 de minute. Se indeparteaza folia. Rosiile se curata de coaja, se taie cubulete si se pun peste legumele din tava impreuna cu bulionul. Se da din nou la cuptor pentru aproximativ 15 minute, dupa care se scoate carnea si se aseaza deasupra legumelor. Se da din nou la cuptor pana ce prind culoare bucatile de carne.

Se serveste alaturi de cartofi piure. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Daca nu aveti supa de legume, se poate inlocui cu apa.

2

Se pot pasa legumele, obitnandu-se un sos delicios (noi am preferat sa servim legumele ca atare).

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
pulpa de porc in foi de varza acra