Cotlet de porc cu piure de fasole rosie

de nico15 in Porc, 10 Mar 2012 | 3226 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati cotlet de porc -600-700g
  • 1 cutie fasole rosie -200 g
  • 1 fir de praz
  • 2-3 bucati de pastarnac
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ceasca de vin alb sec
  • ciuperci eonoky -3 bucati
  • ciuperci champinion-3 bucati
  • 100-150 ml supa de legume
  • unt, ulei,
  • sare, piper
  • cimbru
  • mascarpone-90 g
  • branza de vaci-90 g
  • prune uscate-3-4 prune uscate
  • ardei iute-½ de ardei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu piure de fasole rosie:

Se ia bucata de cotlet si se scot bucati de carne si piele de pe oase, pentru a ramane osul fara carne, dupa ce am terminat de aranjat bucata de carne, trecem la pregatirea umpluturii.

Amestecam intr-un bol:mascarpone cu branza de vaci, ardeiul iute tocat marunt si prunele taiate fin, saram si piperam. Dupa ce am preparat compozitia dam o gaura cu cutitul in cotlet si il umplem, legam cotletul cu ata alimentara pentru a fi ca o bucata intreaga.

Dupa aceasta taiem cateva felii de ciuperci si le vom pune ca un capac sa nu iasa compozitia si il vom trage la tigaie cateva minute pe fiecare parte, pana se schima culoarea, dupa care il scoatem si il lasam in asteptare.

Dupa ce am spalat legumele le taiem in diferite feluri, punem ulei in tava adaugam legumele si punem cotletul peste dand la cuptor, dupa 25 de minune, adaugam vinul si cimbrul si continuam coacerea.

Separat spalam fasolea rosie(care este prefiarta) si adaugam supa(stoc) lasand sa fiarba aproximativ vreo 15 minute. Vom pune fasolea intr-un blender adaugam treptat zeama, saram si piperam si vom face un piure adaugam si o lingura de ulei de masline.

 Tragem la tigaie intr-o lingura de ulei ciupercile feliate, dupa care aranjam preparatul nostru ca in imaginile alaturate.

 Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu piure de fasole rosie" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu prune uscate