Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Acest sos este in lista mea de sosuri preferate si se poate face cu orice fel de carne (piept de pui sau curcan, vitel , miel sau porc)
Carnea o temperam moderat cu putin sare si putin piper macinat.
Intr-o tigaie punem ulei de masline si prajim carnea cate 3 minute pe fiecare parte si o scoatem apoi pe o farfurie. In uleiul ramas adaugam vinul alb (cca 1/2 pahar) si boabele de piper zdrobite in morjar. Lasam sa scada vinul si intre timp amestecam continutul unei cutiute de concentrat decarne knorr cu o cana de apa rece si turnam peste sos. Acesta va face sa se inchege sosul . Adaugam carnea si o mai lasam cca 7 minute sa se fiarba in sosul format. Intoarcem si lasam iar cca 7 minute. La final turnam smantana si amestecam bine, miscand tigaia din cand in cand sa nu se prinda de fund.
Servim cu tagliatele sau cu cartofi aurii sau prajiti.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult