Cotlet de porc in sos barbecue - Philips Multicooker

de gaby_duceag in Porc, 28 Noi 2013 | 6903 vizualizari

 

Un deliciu!!!! inspirat de la Bucataresele Vesele. Daca nu stiti ce inseamna cuvantul DELICIOS, testati reteta asta :P Nu trebuie neaparat sa ai Philips Multicooker pentru a o putea prepara, e suficient un vas de tuci sau de ceramica , urmezi pasii si va iesi la fel de bun. Sosul face toti banii :P

 

INGREDIENTE

  • 800 gr cotlet porc
  • 3 catei usturoi
  • 100 ml suc de portocale
  • 150 ml suc rosii
  • 2 linguri miere
  • o lingura otet balsamic
  • 2 linguri sos soia
  • o lingura sos Worcestershire
  • 2 linguri vin
  • o lingura mustar
  • o lingurita boia de ardei iute
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc in sos barbecue - Philips Multicooker:

Taie cotletul de porc cubulete.

Conecteaza aparatul Philips Multicooker la sursa de curent.

Selecteaza din MENIU programul FRY.

Pune uleiul in vasul aparatului , dupa 2 minute adauga carnea amestecata cu sosul de soia.

Lasa 10 minute, invarte bucatile si pe cealalta parte si mai lasa 10 minute.

Opreste programul si selecteaza din nou din MENIU programul STEW.

Intr-un bol amesteca sucul de rosii cu sosul Worcestershire, sucul de portocale, mustarul, mierea, vinul, boiaua de ardei, omogenizeaza si  toarna totul peste carne.

Inchide capacul si lasa la fiert pana ce carnea e bine patrunsa si sosul capata consistenta. Eu am mai lasat cam 25 minute, voi verificati scotand un cub de carne si verificand daca e bine preparat.Spre final adauga usturoiul bine pisat si potriveste gustul de sare si piper.

Serviti cu piure de cartofi cu unt si smantana sau cu mamaliguta, orez, paste, ce vreti voi...

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc in sos barbecue - Philips Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (40)

diaconta 1

30.11.2013, 23:07

Daca primesti,sa-mi dai si mie comision ))))))

Panacris 1

25.11.2014, 08:38

diaconta

28.11.2013, 23:25
Ha haaaaaaaa,suntem cam nebune amandoua,ma mir cum ne mai tolereaza pe site)))))
gaby_d

28.11.2013, 23:32
pai fara noi siteul si-ar pierde din culoare )))))))))
diaconta

28.11.2013, 23:33
Categoric ))))))


Cum ar fi site-ul alb-negru?

zapacitelor, mi-ati inseninat ziua

Bya Ralu 1

30.03.2015, 16:47

ce bun trebuie sa fie

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gulaş de porc cu ardei