Cotlet de porc in sos de chimen

de mirela0911 in Porc, 15 Apr 2021 | 2920 vizualizari

 

O mancare gustoasa, servita alaturi de garnitura preferata si muraturi. 

 

INGREDIENTE

  • 8 felii de cotlet
  • sare, piper
  • 1 lg de untura
  • 1 lg de faina alba
  • 1 lgt boia dulce
  • 300 ml apa
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 lgt chimen macinat
  • garnitura preferata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc in sos de chimen:

Se bat feliile de cotlet si se condimenteaza cu sare si piper.

Se pune untura sa se topeasca intr-o cratita. Se prajeste carnea pana se rumeneste usor. Se scot bucatile de carne pe o farfurie iar in restul de untura se pune faina. Se amesteca bine, se adauga si boiaua apoi se stinge cu apa calduta. Se lasa sa dea usot in clocot apoi se pun bucatile de carne. Se lasa la foc mic sa fiarba pana este bine facuta carnea. Daca mai este nevoie, se mai adauga apa fierbinte. 

La final se adauga usturoiul pisat si chimenul macinat, se condimenteaza dupa gust cu sare si piper, se amesteca bine si se mai lasa sa dea cateva clocote.

Se pregateste intre timp garnitura preferata si se serveste cu cotletul de porc si sosul de chimen, alaturi de muratura preferata, garnisita cu patrunjel verde tocat.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Ca si garnitura, se poate servi cu cartofi piure, pilaf de orez, orez cu legume, etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc in sos de chimen" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc cu ciuperci in sos de mustar