Cotlet de porc in sos de vin rosu

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 7 Ian 2011 | 8614 vizualizari

 

Reteta este preluata de la Laura Adamache
http://adamache-laura.blogspot.com/2010/10/cotlete-de-porc-in-sos-de-vin-rosu.html

 

INGREDIENTE

  • 5 cotlete de porc cu os
  • 2 pahare de vin rosu(eu am pus 450 ml)
  • 4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 2-3 frunze de salvie
  • cimbru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc in sos de vin rosu:

Se prajesc cotletele de porc in tr-o tigaie cu putin ulei fara a se suprapune bucatile.
Dupa ce s-au rumenit pe ambele parti se condimenteaza cu sare si piper.Se adauga si usturoiul taiat feliute ,frunzele de salvie si cimbru .Se adauga si vinul si se lasa pana se evapora fara capac,dupa care se pune un pahar de apa si se pune capacul.Se lasa sa fiarba la foc mic ,

In cazul in care  carnea nu este destul de frageda se mai adauga apa si se mai lasa sa fiarba .Se serveste cu cartofi natur ,mamaliguta sau cu ce va place.


Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc in sos de vin rosu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos dulce acrisor