Cotlet de porc in sos de vin rosu

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 7 Ian 2011 | 8605 vizualizari

COMENTARII (18)

zaharia_mihaela2005 1

08.01.2011, 00:17

ce bine arata

mamaieelena 1

08.01.2011, 09:27

f bine arata apetisant e cam dimineata sa iau o portie dar vin si la pranz ,dar daca nu mai gasesc??

aziz 1

08.01.2011, 09:38

nadina azi ti-o iei cind o vedea medi ca ..nu tu cirnati nu tu oua ...treaba ta bun macar ca are vin rosu din abundenta se poate cu asta te iarta

Cris2711 1

08.01.2011, 10:40

Nadina deschide usa

nadina73 1

08.01.2011, 10:50

aziz stai ca azi pun in practica carnatu mai diseara putin

nadina73 1

08.01.2011, 10:50

Criss te astept jos ca e frig sa las usa deschisa

nadina73 1

08.01.2011, 10:51

Misha

nadina73 1

08.01.2011, 10:52

mamaieelena nu mai gasesti cei drept ca sa mancat de vre-o 2 spatamani daca nu ma insel dar mai fac ca merge rapid

Cris2711 1

08.01.2011, 10:58

draguta ca intotdeauna

lilik 1

08.01.2011, 11:06

f bun

Rocsi 1

08.01.2011, 17:12

si eu obisnuiesc sa pun vin rosu la fripturi,mai ales la cele la tava

Sylvia 1

08.01.2011, 19:28

wow Nadina e genul de reteta pentru care as merge pana in Spania

MIUTA 1

08.01.2011, 20:25

mena29 1

08.01.2011, 22:44

buuun!

Mihaela11_jo 1

08.01.2011, 23:27

Sylvie vin si eu cu tine in spania

LUK 1

09.01.2011, 00:30

ela 1

09.01.2011, 00:36

cum arata

kamy 1

09.01.2011, 16:51

ioi ce bn arata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de rosii si usturoi