Cotlet de porc la cuptor

de RoXx in Porc, 15 Noi 2013 | 4793 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. cotlet de porc fara os
  • sare
  • piper
  • ulei de floarea soarelui
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 1 lingurita usturoi granulat
  • 1/2 lingurita ienibahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc la cuptor:

Carnea se spala bine si se sterge de excesul de apa cu un prosop de hartie.Intr-un castron se amesteca toate condimentele impreuna cu sare si piper dupa gust. Carnea se condimenteaza bine pe toate partile.Pe fundul unei tavi yena se pune ulei.Peste,se aseaza carnea si se stropeste cu cateva picaturi de ulei.Se acopera cu un capac yena si se da la cuptor la foc mic cca 1 ora. La jumatatea timpului,se scoate tava din cuptor si se pune cu o lingura peste carne din uleiul de jos.Se acopera cu folie de aluminiu de aceasta data si se introduce din nou la cuptor pana ce este gata. Se feliaza si se serveste imediat .

Pofta buna !

 

TIPS-URI

1

Se poate acoperi de la inceput cu folie de aluminiu

RETETA IN IMAGINI

Cotlet de porc la cuptor-0
Cotlet de porc la cuptor-1
Cotlet de porc la cuptor-2

COMENTARII (27)

RoXx

RoXx 1

16.11.2013, 13:57

Raisha

Raisha 1

27.11.2013, 12:30

Imi place!!

RoXx

RoXx 1

27.11.2013, 15:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!