Cotlet de porc la cuptor cu mamaliguta si mujdei de usturoi

de Bucataras Medi in Porc, 16 Iul 2010 | 12678 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 buc . cotlet de porc
  • ulei de masline
  • sos de soia
  • 2-3 foi de dafin
  • piper boabe
  • coriandru
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc la cuptor cu mamaliguta si mujdei de usturoi:

Cotletele de porc se spala, se lasa la scurs, se bat putin cu ciocanul , se stropesc cu ulei de masline si sos de soia si apoi se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si coriandru.Se aseaza intr-o tava cu cateva boabe de piper, cateva foi de dafin , 2-3 linguri de ulei si 2-3 linguri cu apa.Cotletele astfel pregatite  se dau la cuptor si lasam pana cand sosul din tava scade bine astfel incat  cotletele sa fie ca si prajite.

Le-am servit alaturi de mamaliguta si mujdei de usturoi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la cuptor cu mamaliguta si mujdei de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Bucataras Medi 1

20.07.2010, 11:01

Si pe tine Laly, te astept..................

epurasha2bb 1

23.07.2010, 11:30

o reteta de te lingi pe degete!

Bucataras Medi 1

23.07.2010, 19:08

daaaaaaaaaaaaaa,Epu.........si ce m-am mai lins.....................

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc dulci-picante