Cotlet de porc rulat

de adasev12 in Porc, 29 Noi 2011 | 7195 vizualizari

COMENTARII (22)

Lorra 1

29.11.2011, 14:40

buuuunnnn !

aziz 1

29.11.2011, 14:45

MotanLaOale 1

29.11.2011, 14:58

bune bune

danakarin 1

29.11.2011, 15:22

chiar mi-ar prinde bine, aici e cam ora pranzului....

- Andreea - 1

29.11.2011, 15:23

da bine mai arata....numai bun de mancat.a mai ramas?ca vreau si eu o portie.....

Lau 1

29.11.2011, 15:47

place cum arata

Rocsi 1

29.11.2011, 18:23

ce mare bunatate!!!

adasev12 1

29.11.2011, 18:40

laura, multumesc
mona, motan...

adasev12 1

29.11.2011, 18:42

danakarin... servita!
caroline, gasim ceva si pt tine

adasev12 1

29.11.2011, 18:44

sufletista, multumesc
rocsi...

- Andreea - 1

29.11.2011, 19:00

multumesc....

danakarin 1

29.11.2011, 19:13

Adasev, am citit acuma un pic mai atent si am vazut recomandarea de a frige carnea in tigaie...Cred ca a fost bine ca ai pus-o la cuptor, dar iti spun, daca vrei, cum am invatat sa fac eu. la ruladele bucatile mai grosute de carne, le prajesc prima data in tigaie, sa capete o crusta, iar apoi le pun in cuptor pt un timp mai scurt, ev. 10-15 min. In felul asta raman grozav de fragede .

mirela0911 1

29.11.2011, 19:41

fff bine arata

Cris2711 1

30.11.2011, 00:04

Dana ideea ta este super si eu am invatat de la sotul meu,imi place tare mult felul cum se pregateste aici carnea ,cred ca poate spune oricare a mancat aici Ada imi place tare mult reteta,combinatia,ma bate gandul sa o incerc si eu imi plac si mie retete de acest gen

mihaelar63 1

30.11.2011, 00:09

O reteta deosebit de gustoasa

mihaelar63 1

30.11.2011, 00:11

De cate ori il vad pe Alexandru , ma inseninez bleu -ciel si-i zambesc si eu

adasev12 1

30.11.2011, 09:14

danakarin multumesc
mirela....

adasev12 1

30.11.2011, 09:16

cris, incearca, o sa-ti placa sigur

adasev12 1

30.11.2011, 09:18

mihaela, multumesc ca te referi cumva la poza de la avatar, nu e Alex, ci fetita cea mica, Bianca. Aòex e deja strengar mare, acus face 3 ani, asta mica are 5lni.pup

gaby_gabytza 1

30.11.2011, 14:37

ce bine arata foarte reusit

Mitinita 1

01.12.2011, 10:12

super,de retinut pentru sarbatori!

adasev12 1

01.12.2011, 11:09

gabitza, multumesc
adina....

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada de carne si legume