Cotlet fraged de porc cu cartofi

de ela in Porc, 15 Dec 2010 | 5253 vizualizari

 

rapid si bun....

 

INGREDIENTE

  • 1 punga porc fraged cu legume de la maggi,
  • 2 linguri condimente cartofi,
  • 1 kg cartofi,
  • 600 gr cotlet de porc, 
  • 100ml apa, 1
  • ceapa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet fraged de porc cu cartofi:

Se curata cartofii si se taie bucati ca pt piure.Carnea se taie felii.Ceapa se curata.

Se pun in punga cartofii,carnea si ceapa si deasupra lor se toarna condimentele de carne si de cartofi,apoi apa.Se leaga punga si se agita bine pentru a se imprastia condimentele peste toata compozitia.

Se da la cuptor 60minute,la foc potrivit.

Se serveste cu salata sau castraveti murati.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cotlet fraged de porc cu cartofi 71154
retete culinare - Cotlet fraged de porc cu cartofi 71160
retete culinare - Cotlet fraged de porc cu cartofi 71161
retete culinare - Cotlet fraged de porc cu cartofi 71162
retete culinare - Cotlet fraged de porc cu cartofi 71163
retete culinare - Cotlet fraged de porc cu cartofi 71164
retete culinare - Cotlet fraged de porc cu cartofi 71165
retete culinare - Cotlet fraged de porc cu cartofi 71166
retete culinare - Cotlet fraged de porc cu cartofi 71167
retete culinare - Cotlet fraged de porc cu cartofi 71168
retete culinare - Cotlet fraged de porc cu cartofi 71169
retete culinare - Cotlet fraged de porc cu cartofi 71170

COMENTARII (55)

ela 1

15.12.2010, 23:15

Bucataras,la fete le-a placut mai mult trandafirii decat mancarea asa ca le-am servit cu trandafiri

giuliana 1

16.12.2010, 08:43

ce bine arata cat despre flori sunt foarte frumoase in combinatie cu zapada

ela 1

16.12.2010, 18:19

Giuliana,multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D