Cotlet in crusta de mirodenii

de grasu64 in Porc, 23 Apr 2012 | 4424 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 1 cotlet, de porc, cu os
  • - 1 legatura ceapa verde
  • - 1 legatura usturoi verde
  • - 1/2 plic condimente de porc
  • - 3-4 catei de usturoi
  • - cimbru
  • - oregano
  • - 1/2 legatura marar
  • - 1/2 legatura patrunjel
  • - sare, piper
  • - 1 lingura otet
  • - 4-5 linguri vin rosu sec
  • - o cana de vin pentru pus in tava
  • - 4-5 linguri de ulei de dovleac presat la rece Cardinal
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet in crusta de mirodenii:

Nimic mai simplu...rabdare sa aveti!!!

Spalam carnea si o stergem cu un prosop de hartie. Spalam si taiem marunt ceapa, usturoiul verde si uscat. Intr-un castron amestecam bine toate ingredientele. Cu aceasta compozitie frecam bine cotletul de porc. Punem intr-o punga de plastic cotletul de porc si turnam compozitia de mirodenii peste el. Eu l-am lasat la frigider 24 de ore. (poate sa stea si 3-4 ore)

Dupa ce a stat la frigider il scoatem din punga si il punem intr-un vas termorezistent. Punem peste el toata compozitia de mirodenii din punga in care a fost, avand grija sa fie acoperit uniform. Turnam in tava,nu peste cotlet, cana de vin si o cana de apa. Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptorul incins in prealabil, pentru 2-3 ore la foc mic. Dupa acest timp scoatem folia de aluminiu, cu grija sa nu va frigeti si mai lasam la cuptor circa 1 ora ( pana se rumeneste bine)

Timpul de pregatire poate varia in functie de cuptor!!! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet in crusta de mirodenii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Sim0na 1

24.04.2012, 19:49

Imi place tare cum a iesit... Am salvat reteta!

MIUTA 1

14.05.2012, 16:56

Tare bine arata imi place

kukibella 1

02.06.2012, 19:18

arata super....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cotlet la cuptor, cu sunca afumata