Cotlet perpelit

de ANCA in Porc, 8 Oct 2009 | 5519 vizualizari

COMENTARII (16)

Oana 1

08.10.2009, 20:22

Primaaaaa! Ce foame mi-e! Mie imi place cum arata cartofii aia , cu cotletul nu prea ma omor...

rivka 1

08.10.2009, 20:28

arata foarte bine a mai incaput pe langa sarmale?

ramo_cata 1

08.10.2009, 20:32

ANCA 1

08.10.2009, 20:35

a fost delicios, si mie, mi-au placut cartofii in special, vorba Oanei..

ANCA 1

08.10.2009, 20:35

Rivka, nu e de ieri reteta, e de acum cateva zile, nu am avut timp s-o postez

Bunica 1

08.10.2009, 21:19

Anca , nu mai lasa bunatatile la dospit. Posteaza-le repejor ca sunt multi pofticiosi ca mine pe site.

Oana 1

08.10.2009, 21:32

Sosul Pimento este iute? ma gandesc ca da Din ce e facut?

ANCA 1

08.10.2009, 22:23

Bunica
Oana, da mah, este un sos picant, nelipsit din casa noastra..este facut din rosii, ardei iute, nitel otet ca e acrisor si condimente, e de la Heinz, si-l declar un 'must have' amatorilor de picanterii!

ANCA 1

08.10.2009, 22:53

Iuli, pai nu-ti ramane decat sa apelezi la cumna-tu

Oana 1

08.10.2009, 22:54

Buna Iuli! Ancuta, pai nu mancam picant, dar o sa iau si eu de pofta, nitel, asa...

ANCA 1

08.10.2009, 23:20

Te rog, Oana, poate prinzi gustul si va molipsiti, oricum, aici am pus de aroma, putin, nu sa iasa iute sa nu poti manca!

Miha 1

08.10.2009, 23:47

Oana 1

10.10.2009, 22:06

M-am uitat in MegaImage si nu avea sos din asta...poate nu uit sa iau cand ma duc in Carrefour

ANCA 1

10.10.2009, 22:16

Iuli, pai vezi, daca nu ai veniot cand te-am chemat? Oana, noi il cumparam mereu din hipermarketurile mari, gasim mereu.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi, cu carne tocata, de porc