Cotlete de porc cu cartofi glazurati in sos de mustar

de Ina in Mancaruri cu carne, 4 Aug 2010 | 8471 vizualizari

 

Reteta de cartofi glazurati cu mustar am preluat-o de la Miha , cu mentiunea ca eu nu am folosit susan ( nu ca am vrut sa fie altfel, dar mi-a fost lene sa merg sa cumpar :)))) ) Multumesc, Miha, chiar merita reteta asta! >:D< :-*

 

INGREDIENTE

  • 6 cotlete de porc, cu os
  • 1 kg cartofi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 4 linguri mustar
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 lingurita cimbru
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete de porc cu cartofi glazurati in sos de mustar:

 Cartofii se curata si se taie bucati mai mari si-i asezam intr-o tava termorezistenta.

Amestecam  mustarul cu  ulei, sare, piper, usturoi feliat marunt  si cimbru, obtinand  un sos, care se toarna peste cartofi .  Putem adauga pe marginea vasului o ceasca cu apa.

Deasupra  se aseaza cotlete condimentate dupa preferinta( eu pun cimbru, piper , sare  si felii de usturoi )

Dam la cuptor pana se rumeneste carnea, iar cartofii capata culoare aurie  si devin moi.

Servim cu salata de ardei copt.

Cartofii astfel preparati  sunt buni calzi, dar si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de porc cu cartofi glazurati in sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

nadina73 1

20.08.2010, 00:11

fac o tura prin vecini si ma mai opresc sa pap putin si iar plecacuma sant in curtea ta

Ina 1

31.08.2010, 17:00

mah, da' vad ca ati avut treaba pe aici

elena1988 1

22.03.2011, 18:41

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor