Cotlete de porc cu legume la cuptor

de Alina26 in Porc, 12 Iun 2013 | 1394 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cotlete de porc
  • 5 cartofi maricei
  • 4 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • 500g fasole verde(pastai)
  • ulie de masline
  • 1 crencuta de rozmarin
  • 1/2 pahar vin alb
  • 1 pahar de apa
  • sare
  • piper
  • usturoi praf
  • boia de ardei dulce
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete de porc cu legume la cuptor:

Incingem cuptorul la 70°.Spalam carnea o punem in tava cu putin ulei de masline,condimentam carnea cu sare,piper si usturoi praf,crenguta de rozmarin,vinul si paharul de apa si dam la cuptor pentru 30 de minute,acoperit cu o folie de aluminiu.

Intre timp pregatim legumele:le curatam,le spalam si cartofii ii taiem in patru,morcovii rondele,ardeiul fasii circe 2 cm si faolea pastai o rupem in doua.

Dupa 30 de minute punem si legumele si mai dam la cuptor inca 20-30 de minute.

Fasolea pastai,pentru ca nu mai incapea in tava,am fiert-o in apa si sare si am condimentat-o cu putin ulei de masline si cateva picaturi de zeama de lamaie.

Cand e gata,lasati 10 minute inainte sa serviti.

Pofta buna!!!

 

RETETA IN IMAGINI

Cotlete de porc cu legume la cuptor-0
Cotlete de porc cu legume la cuptor-1
Cotlete de porc cu legume la cuptor-2
Cotlete de porc cu legume la cuptor-3
Cotlete de porc cu legume la cuptor-4
Cotlete de porc cu legume la cuptor-5
Cotlete de porc cu legume la cuptor-6

COMENTARII (22)

Irina 1

12.06.2013, 21:29

Oooo, ce bine arata! Imi place mult si garnitura de legume!

adry88 1

12.06.2013, 22:35

foarte gustos

Alina26 1

13.06.2013, 11:03

va multumesc mult pentru aprecieri!!!!Rocsi te astept!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04