Cous-Cous cu cârnat afumat şi salată de varză

de Bucataras Dragos in Mancaruri cu carne, 10 Apr 2009 | 2990 vizualizari

 

Cous-cous cu carnat afumat si salata de varza + foarte delicios!

 

INGREDIENTE

  • un carnat
  • cous-cous, 200 grame
  • ulei
  • vegeta
  • salata de varza
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cous-Cous cu cârnat afumat şi salată de varză:

Se prajeste carnatul in ulei . Se scoate carnatul si se pune in locul lui cus-cusul(200 grame). Se caleste un pic in ulei incins si se toarna apa fierbinte de trei ori cantitatea cus-cusului.Se lasa sa fiarba si se pune vegeta dupa gust. Se serveste asortat cu ce doriti.Eu am avut salata de varza :D dar merge si cu alte salate.

Pofta buna! :D

 

COMENTARII (2)

adry88 1

08.05.2011, 13:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Foi de miere de albine
  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI