Cous-cous cu legume si pui

de Oana in Pui, 21 Iul 2009 | 36373 vizualizari

COMENTARII (22)

ANCA 1

21.07.2009, 23:46

bun, sunt fan cus-cus, fac des

Oana 1

23.07.2009, 14:41

Ma bucur ca va place! Mie pe moment in vin ideile...initial ziceam sa inmoi cus-cus-ul separat in supa, apoi m-am gandit ca mai bine il pun direct in oala! Iar gusturile s-au imbinat perfect asa, super delicios!

Oana 1

10.10.2009, 21:54

Ana, din Carrefour. E la raionul cu orez, paste...e 10 ron cutia de 1 kg. Suuper bun, fac foarte des reteta asta, este absolut demential!!

Oana 1

15.10.2009, 00:14

Cu placere! Acum 2 zile am facut iar! si eu sunt fan

Oana 1

17.10.2009, 19:36

Luciana, am vazut azi si in MegaImage...tu unde stai?

Luciana 1

18.10.2009, 13:41

Locuiesc in Tokyo, si astazi in plimbarea mea cu pruncul am trecut pe la o groserie, nu am gasit...oare merge cu altceva?
As fi vrut sa ii fac ceva macar similar ptr cina...cand voi gasi, am reteta in vizor, multumesc.

Oana 1

18.10.2009, 13:50

Luciana...esti departe Ma gandesc ca ar merge si cu paste sau orez...dar nu o sa aiba acelasi gust...

Luciana 1

18.10.2009, 14:16

Da...exact, eu am mancat o singura data cus cus, si nu mi-a placut, era cam uscat parca, si mi-a picat greu, am si mancat mai mult fortat, insa era in salata.
Combinatia ta, mi-a lasat gura apa, imi imaginez ceva zemos cu gust de legume si carnita aia de pui
Pana una alta am pus la cuptor intr-un vas termorezistent copanele de pui, si un cartofior in coaja la fiert, urmand una dintre retetele tale ptr copilasi.
Abia astept sa le scot de la cuptor, suntem morti de foame, si eu si copilul, am umblat numai pe drumuri azi.
Multumesc ptr retete, esti minunata

Oana 1

18.10.2009, 16:39

Multumesc mult pentru cuvintele frumoase! Si ma bucur enorm ca te-am putut inspira Acum, despre cous-cous, stiu ca se prepara la abur, in oala aceea speciala, dedesubt se fierbe carnea impreuna cu legumele iar deasupra, intr-o sita se pune cous-cous-ul putin stropit cu apa. Apoi cous-cous-ul se amesteca cu putin unt si se "desface" cu mana, asta dupa ce s-a umflat. Nu stiu cum o fi preparat asa, ma gandesc ca mai uscat, cum spui tu...dar pus direct in supa si lasat acolo sa se umfle iese chiar gustos, nu e deloc uscat Sper sa gasesti si sa-ti faci pofta!

Luciana 1

18.10.2009, 17:37

Da, neaparat caut, trebuie sa ajung la un magazin cu produse arabesti, undeva mai in buricul targului, pana atunci salivez la poza, pe langa imaginatia din bucatarie, mai ai si mana de fotograf
Copanelele de pui au iesit minunate, zemoase , gustoase si light!
Eu am servit cu cartof si brocoli alaturi, copilul doar cu orez

Oana 1

18.10.2009, 18:47

Luciana 1

20.10.2009, 11:39

Am gasit cus cus...bine-i sa traiesti in Europa, gasesti de toate, am fost astazi la un magazin cu produse internationale, am zis ca mor, am cheltuit o groaza de bani, cate bunataturi...
asadar ma pun sa-i fac pruncului cus cus cu legume, si pui...
sper sa-i placa...
Edita sa adaug one it!!!
Pe masura asteptarilor, unde mai pun ca si Kevina papatjuma din cat ii pusesem in farfurie, dar ii bun si atat , avand in vedere ca mananca o noutate.
Mie mi-a iesit fix doua portii, ptr ca de regula gatesc cam cat mananc, dar am sa mai fac maine cus cus cu legume...imi place cus-cus-ul.

Oana 1

20.10.2009, 16:00

Ce ma bucur, Luciana!

Samira 1

26.12.2010, 19:51

Cred ca din greseala, aceasta reteta a fost trecuta ca facand parte din bucataria marocana!

Ligia Bxl 1

26.12.2010, 20:06

care e problema nu e bun?mie-mi place mult vreau si yo

Samira 1

26.12.2010, 23:02

Draga mea comanligia, eu nu am spus ca nu e bun, eu am contestat faptul ca a fost prezentata ca fiind o reteta din bucataria marocana ! E ca si cum as spune ca palinca din Ardeal este bautura nationala a polonezilor!
O seara linistita si cu tot dragul:
SARBATORI FERICITE !

adry88 1

08.05.2011, 16:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume la tigaie