Covridog

de deyutzky in Mancaruri cu carne, 24 Mar 2012 | 10777 vizualizari

 

Am cautat reteta asta ceva timp si iata ca am gasit-o :D sursa este : barbatlacratita.blogspot.com...am mancat prima data in facultate, de la o simigerie, in pauzele lungi dintre seminarii si nu ma mai saturam de ei....sunt atat de buuuunniii, gustul e acelasi cu cei cumparati :D. Se fac repede, sunt foarte gustosi si pot fi un pachet ideal pt pauza de masa cand esti la munca....asadar, nu mai stati si va uitati, veniti de gustati!!:)))

 

INGREDIENTE

  • 5 cremwursti
  • 250-300 gr faina
  • 2 linguri ulei
  • 15 gr drojdie
  • 150 ml apa calduta
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • 2 oua (1 pt aluat + 1 pt uns)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covridog:

Dizolvam drojdia cu zaharul in 150 ml apa calduta.

Punem faina intr-un bol peste care adaugam drojdia dizolvata plus restul ingredientelor (uleiul, sarea, 1 ou) si framantam bine pana aluatul nu se mai lipeste de maini. 

Lasam aluatul sa creasca la loc cald timp de aprox 30-40 de min.

Intre timp fierbem cremwurstii, iar dupa ce s-au racit le dam pielita jos.

Pe o planseta tapetata cu faina intindem o foaie din aluatul crescut si taiem fasii late de 2 degete. 

Fasiile de aluat le rulam pe cremwursti, iar dupa ce am terminat de imbracat toti cremwurstii ii punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Batem oul ramas si ungem cremwurstii din tava.

Dam tava la cuptor pt aprox 25-30 min pana se rumenesc.

Pofta buna!!

 

 

TIPS-URI

1

se pot presara peste ei si seminte de susan sau mac.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Covridog 153712
retete culinare - Covridog 153713
retete culinare - Covridog 153714

COMENTARII (26)

bucatarimcudiana 1

27.03.2012, 15:56

buni,buni

deyutzky 1

27.03.2012, 16:11

diana multumesc

mihaelar63 1

06.06.2012, 15:52

BUni pentru pachetel !!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pogacele cu cascaval

de Rocsi 9

Pogacele cu...

ieri la 22:28

Fursecuri umplute cu nuca de cocos

de nadea68 5

Fursecuri umplute...

ieri la 21:55

Ciuperci umplute cu praz si mozzarella

de GeorgiG 4

Ciuperci umplute...

ieri la 20:59